изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:49 EET
КАЛИНА БОЖИЛОВА ТРИУМФИРА В РУСЕ    
СпортПродължават успешните изяви на тенисистите на Изида в регионалните турнири в Русе.

След като Калин Костадинов и Атанас Атанасов триумфираха при момчетата до 12 и 14 години, сега дойде ред и на Калина Божилова да разкрие истинските си възможности.
Възпитаничката на Юри Дойчев, която е само на 15 години, триумфира при 18-годишните. Нейната наказателна акция започна срещу съотборничката й Христина Николова, отстранила с 6-2 6-0. в Следващия кръг Калина елиминира още една ракета на Изида - Мила Колева с 6-2 6-4, като преди това противничката й бе победила състезателка от Търговище. В спора за първото място Божилова надделя с 6-3 6-3 над представителката на домакините Стефани Господинова, която по-рано победи другата водеща ракета на добричкия клуб Христина Дянкова с 6-0 6-2.
Това бе трети турнирен успех за Калина Божилова, която през май м.г. спечели регионален турнир за момичето до 14 г. в Севлиево. След това триумфира и в общинското първенство в Добрич. Състезателката сега е насочила своята подготовка за държавното първенство за юноши и девойки до 18 години, което ще се проведе от 28 май до 4 юни в София. Тя ще започне директно в основната схема. От 5 до 12 юни ще участва и в националния шампионат при 16-годишните в Сливен, където също няма да й се наложи да играе квалификации.


 


Сходни връзки

КАЛИНА БОЖИЛОВА ТРИУМФИРА В РУСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди