изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 МАЙ


ОВЕН - Има върху какво да разсъждавате и какво да промените в себе си, за да насочите положителната енергия в своята посока. С подчертан интерес ще се отнесете към хора и срещи, имащи отношение към бъдещите ви реализации.

ТЕЛЕЦ - С повече упорство ще решавате сложните въпроси днес, но няма да съжалявате. Ще впечатлите колегите и шефа, което ще повиши акциите ви, от друга страна ще откриете нови черти у себе си, които ще използвате и в бъдеще.

БЛИЗНАЦИ - Насочете енергията си към нещата, от които се интересувате най-много сега, ще успеете да постигнете напредък и удовлетворението ви ще бъде завладяващо за околните.

РАК - В програмата ви са включени въпроси, касаещи не само вашите финанси, но и на други хора. Сложността на задачите ви ще се отрази на настроението ви, но не унивайте.

ЛЪВ - Днес ще работите повече, за да се справите навреме със задачите си, а също и с поети ангажименти към други хора. Включвайки се във времето, ще затвърдите доверието в себе си, от което ще последват предложения.

ДЕВА - Търсещите работа да разширят контактите си, като използват повече източници на информация, не само чрез социалната мрежа. В делови план довършете започнатото и не предприемайте нови начинания.

ВЕЗНИ - Характерно за повечето от знака е, че ви предстоят задачи, сред които липсват развлечения и други разтоварващи занимания, но е добре и да не ги пренебрегвате.

СКОРПИОН - По свое решение ще се включите в подготовката и провеждането на събитие, важно за някой ваш близък човек, но не изтъквайте заслугите си, а се опитайте да сте полезни. Отговорно ще се отнесете и към своята работа, справяйки се с текущи задачи и провеждайки срещи.

СТРЕЛЕЦ - Давайте по-често израз на доверието си към партньорите и колегите си, за да върви гладко работата, обратното ви обрича на голямо натоварване. Честите ви упреци към него не правят връзката ви по-стабилна, напротив.

КОЗИРОГ - Погрижете се за изпълнението на задачите си днес, като ги приключите в срок и си оставите вечерта за отдих, лични срещи и за семейството ви. В много отношения отговорностите ви нарастват, а с тях и напрежението.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете гъвкави, избягвайте ненужните спорове, по-често давайте израз на доброто си отношение към околните и ще преминете през деня спокойно и с видими резултати от работата си. Бдителността ще ви помогне да избегнете неприятности и главоболия, каквито също са възможни.

РИБИ - Обнадеждени ще преминете през днешния ден, отбелязвайки със задоволство развитията, които очаквате. Умеете да предвиждате събитията и това ви помага, но не се ангажирайте с всичко сами.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди