изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 04:29 EEST
Бербатов получи Златната обувка    
Спорт

Димитър Бербатов получи "Златната обувка" на "Барклиз" за първото си място при голмайсторите. Специалната награда бе връчена на Берба, както и на аржентинската звезда на Манчестър Сити Карлос Тевес, тъй като завършиха сезона с по 20 попадения и станаха топреализатори в английското първенство.



Двамата получиха и чекове за по 20 000 лири, които да дадат за благотворителни цели по техен избор.
"В личен план съм много доволен от спечелването на тази награда. Да завършиш като голмайстор в най-силното първенство в света е огромна чест и е нещо, с което винаги ще се гордея много", бяха първите думи на Митко, след като получи "Златната обувка".
"Обичам да вкарвам голове и да нося удоволствие на феновете. Надявам се, че успях да го направя през този сезон. Най-важното обаче е, че с моите попадения помогнах на Манчестър Юнайтед да спечели титлата. Това ме прави щастлив. Влязохме в историята с 19-ата титла и чувството да си част от това постижение е невероятно. Индивидуалните награди са хубаво нещо, но те не означават нищо, ако заедно с това отборът не печели трофеи. Искам да благодаря на феновете на Юнайтед за подкрепата, както и на съотборниците ми, разбира се. Те направиха така, че всичко да бъде много лесно за мен - да се забавлявам и да вкарвам голове", добави Митко.

В събота на Бербо и съотборниците му предстои финал за Шампионската лига с Барселона. Сблъсъкът е от 21:45 часа на "Уембли".  http://football24.bg

 


Сходни връзки

Бербатов получи Златната обувка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди