изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:46 EET
Вероника Георгиева: Няма по-добри от българските мъже!    
Интервюта

20-годишната студентка работи като спортен журналист и учител, фенка е на Манчестър Юнайтед, но предпочита волейболистите пред футболистите



Вероника Георгиева е на 20 години. Студентка е в София, но успоредно с това се занимава и с куп други неща. Тя е наша колежка – работи като спортен журналист. Освен това преподава по роден език и литература, а също така дейно участва като доброволец във фондация „За нашите деца“. След всичко това няма как да не изкажем нашите адмирации към красавицата, защото тя е ярко доказателство, че българката може да е наистина уникална, стига да го поиска. Вероника обича фотографията, снима се като модел и обожава разходките из природата на България. Но това не е всичко! Какво още ни сподели тя, вижте в интервюто:

Представи се на читателите ни.
Казвам се Вероника, на 20 години, от гр.Банкя. В момента съм студент в СУ „Климент Охридски“, трета година. Уча българска филология. Работя като спортен журналист и учител по роден език и литература в горен курс. Също така се занимавам и с доброволническа работа във фондация „За нашите деца“, където екипът ни работи с деца от 0 до 3г.

Как би се описала?
Енергична, всеотдайна, позитивна и много упорита личност.

За какво най-често ти правят комплименти?
Интелигентност, класа и красота. Получавам комплименти по отношение на работата ми и към мен самата като човек.

Упорито се опитваме да разберем мит ли е красотата на българката или реалоност? Какво е твоето мнение?
Българките сме сред най-красивите жени, неоспорим факт! Всепризната е красотата на българската жена на родна почва и зад граница – красотата както външна, така и вътрешна, разбира се.

А за българския мъж какво мислиш?
За мен лично, по-добри мъже от българските няма, каквото и да си говорим. Българският мъж е грижовен към хората, които обича. Напорист и трудолюбив, както и кавалер – не на последно място.

А какъв трябва да бъде човекът до теб? Имаш ли специални изисквания?
Човек, който да дава всичко за семейството си на първо място, обичащ работата си, стремящ се да бъде все по-добър в нея. Развиваща се личност, която да дава възможност и на половинката си да прави същото.

Какво мислиш за еротичните фотосесии, ти би ли се снимала някога за „Плейбой“?
Будоарната фотография ми допада, тъй като аз самата се занимавам и с фотография, не само като модел. Не бих се снимала за „Плейбой” или за друго списание. Този вид фотосесии трябва да имат друго предназначение.

Кой е най-сексапилният български футболист според теб?
Аз харесвам волейбола у нас. За мен волейболистите са едни от най-красивите мъже. Ако ме попитате за волейболист, няма да направите грешка – там мога да кажа. В тяхната игра има много интелектуални умения. Разбира се и от футболистите има хубави мъже. За да отговоря на въпроса, бих посочила Бeрбатов и Ники Михайлов.

От кой отбор си и защо?
Манчестър Юнайтед! Умеят да правят красива игра. Гледам и футбол, оценявам качествено изиграните срещи. Все пак не са на терена само, за да лежат по тревата. Това им е професията, трябва да играят със сърцата си, да дават всичко от себе си, за да защитят подкрепата и обичта, която получават от феновете си.

Как поддържаш формата си? Спортуваш ли нещо?
Да, скално катерене предимно, фитнес и разходки. Обожавам да се разхождам из природата на цялата ни страна и отвъд нея.

Какво ще пожелаеш на нашите читатели?
Искам да им пожелая да се интересуват от възможно повече неща, да не се ограничават в една област на живота, да градят с двете си ръце, да обичат хората до тях и да се замислят, че парите идват и си отиват, но хората остават. Всичко си има цена, но понякога тя е прекалено висока! Ето нещо за тях: „Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.“, Шърли Маклейн.

http://www.zasada.bg

 


Сходни връзки

Вероника Георгиева: Няма по-добри от българските мъже! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди