изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:50 EEST
Павел Шопов: Няма опасност Атака да тръгне по пътя на РЗС    
Политика
Няма опасност Атака да стигне до положението на РЗС, заяви пред журналисти в Добрич депутатът от партия Атака и зам.-председател на парламента Павел Шопов. Той бе в града, за да се срещне с актива на партията, след като депутатът от Добрич, издигнат от партията и областен лидер на Атака Валентин Николов напуска групата и партията. Според Шопов, в миналото народно събрание Атака е понесла такива удари, каквито Яне Янев не можеше и да помисли, че може да понесе. И партията пак е оцеляла и влязла с 10 процента в настоящия парламент.


 На въпрос дали е вярно, че има депеша до структурите на Атака, напусналите депутати да бъдат обругавани публично, Шопов обясни, че никога не са говорили, не са подхождали по този начин. И добави „в стила на БКП през 1946-47 година,  ние сме демократична организация и въпросите се решават от хората, от симпатизантите, по устава, който всички са приели.
Приетата от парламента декларация Павел Шопов определи като ужасяващ и цинична. Тя приличала много на друга декларация от 2006 г., с която бе осъден Волен Сидеров, но тогава броят на гласувалите и приелите я беше доста по-голям, припомни Шопов. И добави, че „след съдебния процес, нищо вярно от това, което се прие тогава като констатации, като обиди, ругатни към Волен Сидеров не излезе вярно”. В случая фактическата обстановка от станалото пред джамията е абсолютно аналогична. Няма нищо общо с това, което е прието като обсъждане на Атака. Напротив , ние сме жертва на провокация, а не провокиращи онова, което стана, заяви Павел Шопов.
 


Сходни връзки

Павел Шопов: Няма опасност Атака да тръгне по пътя на РЗС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди