изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:58 EEST
Дъщеря на бивш депутат от БСП изчезна безследно    
Новини

Младата жена страдала от специфично заболяване и друг път е изчезвала от дома си, но бързо била откривана, обясниха криминалисти, цитирани от "24 часа". Вяра е висока около 165 см, с дълга кафява коса и кафяви очи. Няма документ за самоличност. Предполага се, че е била облечена със сиво долнище на анцуг и зелена жилетка.



Областната дирекция на МВР в Благоевград обяви за издирване дъщерята на бившия депутат от БСП Емил Костадинов - Вяра, която е в неизвестност от четири дни.
32-годишната жена е напуснала дома си на 23 май и до момента няма информация за местонахождението й, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Родителите й са сред най-известните строителни инженери и проектанти в региона, а бащата - Емил Костадинов е единият от двамата спрягани кандидати на БСП за кметското място в Благоевград.

Полицията моли гражданите, които имат информация за Вяра, да се обадят на тел. 166, тел. 112 и тел. 073/8 67 236, 073/8 67 619 или в най-близкото Районно управление на полицията. http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Дъщеря на бивш депутат от БСП изчезна безследно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди