изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:26 EEST
Обраха къщата на пернишката кметица    
Новини

Ограбена е къщата на кмета на Перник Росица Янакиева, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Сигналът в полицията е подаден около 16 часа днес, предаде БТА. Крадците са влезли в жилището на Янакиева в кв. "Изток" през прозореца. Кражбата е извършена най-вероятно по времето, когато пернишката кметица е била в Министерския съвет, където й бе връчен приз за добро местно управление.



В момента служители от Второ районно управление извършват оглед. На местопрестъплението е и директорът на Областната дирекция Валентин Димитров. Откраднатите вещи са в процес на установяване. Образувано е досъдебно производство.

"Полицията още работи. Когато приключат, ще влезем да видим какво е станало. Каквото и да е взето или не, е страшно неприятно, човек се чувства омерзен", каза Росица Янакиева, цитирана от "Фокус".

Ден преди кражбата в дома на Росица Янакиева неизвестни лица подпалиха колата на кмета на пернишкото село Рударци. Криминалисти не изключват зачестилите атаки срещу кметовете да имат връзка с предстоящите местни избори. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Обраха къщата на пернишката кметица | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди