изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:44 EET
ХОРОСКОП ЗА 29 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 29 МАЙ

ОВЕН - Желанието ви да блеснете и да сте преди всички, може да ви докара някои главоболия. Ясно е, че винаги ще успявате да печелите първенството, но необходимо ли е да го демонстрирате непрестанно?
ТЕЛЕЦ - Може да имате чувството, че душевното ви равновесие е нарушено. Ще трябва някак сами да се измъкнете от това състояние, защото няма да има кой да ви помогне. Чистият въздух може да ви преобрази.
БЛИЗНАЦИ - Не се поддавайте на чужди влияния и манипулации. Настроенията ви ще са от голямо значение, затова се опитайте да запазите собственото си мнение.
РАК - Ако сте достатъчно упорити, може да достигнете въжделенията си. Ще имате доста неща, по които трябва да помислите и да поемете отговорността. Не се доверявайте много-много дори и на близките си.
ЛЪВ - Днес може да решите да се проявите като щедри и великодушни. Не прекалявайте, защото това може да има сериозни последствия за джоба ви. Ако поривите ви са толкова неконтролируеми, поне ги ограничете.
ДЕВА - Опитайте се поне един ден от седмицата да не се тревожите за нищо. Имате нужда да отпуснете душата си и да намерите вътрешно равновесие.
ВЕЗНИ - Смелостта, която демонстрирате, в същност е параван за вътрешните ви страхове. Слава Богу, че околните не се досещат каква е работата. Зависимостта ви от други хора започва силно да ви изнервя.
СКОРПИОН - Ще ви се иска да свършите доста неща, да подготвите някои работи за цялата седмицата и изобщо може да не намерите време за себе си. Може да се опитат да ви накарат да направите нещо
СТРЕЛЕЦ - Днес ще имате странен късмет, но все пак късмет. Ще научите неща, които наистина ще ви харесат и ще ви карат да потърсите още информация. Известие за пътуване ще ви донесе допълнителна радост.
КОЗИРОГ - Порадвайте се на близките си през този ден. Онова, което ви притеснява от доста време, най-сетне ще намери своето разрешение. Ако имате възможност бъдете повече на свеж въздух.
ВОДОЛЕЙ - Едва ли ще имате много време да скучаете, защото твърде много хора ще се сетят за вас. Не пропускайте да изпълните, онова което сте обещали. Идеален ден за срещи с хора, които мислят като вас.
РИБИ - Денят наистина е по-скоро за почивка, отколкото за работа. Но ако няма начин, ще трябва да поработите и гледайте да не се разсейвате много. Не прекалявайте с похапването.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди