изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:49 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ


ОВЕН - Денят е особен, нещата, които планирате ще ви се отдават с повече усилия, а натоварването ще води до загуба на сили. Кръгът се затваря, но неблагоприятното въздействие ще се усети, за това е добре да сте пасивни и си осигурите повече време за отдих.

ТЕЛЕЦ - Днес заложете на сигурното, като избягвате риска и в никакъв случай не се претоварвате физически и емоционално. Изберете подходящите занимания, с които да върнете душевното си спокойствие и пазете силите си.

БЛИЗНАЦИ - Бъдете скромни и не конфликти, за да запазите мира около себе си. Общуването с природата ще засили желанието ви да започнете нещо ново, но преди това го обмислете добре.

РАК - Ако се почувствате уморени и раздразнителни си осигурете време за отдих. Нуждаете се от „презареждане на регистрите”, за това не го отлагайте.

ЛЪВ - Ще се чувствате по-добре, ако ограничите контактите си и избягвате новите запознанства. Малките неща ви помагат да се отпуснете и насладите на времето и живота си, не ги пренебрегвайте.

ДЕВА - Сред хората, с които можете да споделяте ще се разтоварите от грижи и лоши мисли, но имайте предвид, че може да срещнете не това, което очаквате и разочарованията няма да ви подминат. Ограничете харченията си.

ВЕЗНИ - Ограничете контактите си и избягвайте новите запознанства. Ако се окажете в светлината на прожектора, бъдете скромни и не предизвиквайте с нищо съдбата, за да не последват главоболия за вас.

СКОРПИОН - Ако у себе си почувствате влечение към конфликти го овладейте навреме, защото може да влошите отношенията си за дълго. Бъдете икономични и харчете само за най-необходимото, възможни са загуби.

СТРЕЛЕЦ - Ако се чувствате уморени и без желания, потърсете прекия допир с природата. Ще обновите мислите си и ще придобиете повече сили за изпълнение на смелите ви идеи.

КОЗИРОГ - Делови ангажименти ще поддържат темпото ви от предишни дни, задълбочавайки умората и раздразнението ви. Последното ще е предизвикано и от нечие поведение, критична бележка или друг, невинен повод за конфликт.

ВОДОЛЕЙ - Ако сте активни и дейни ще отхвърлите повече работа днес, въпреки, че и в обратното няма да има нищо лошо. Проблем може да възникне от това, че чувствителността на околните, пък и вашата са повишени и склонността ви към конфликти е налице.

РИБИ - Използвайте деня си за почивка, като по-добре владеете емоциите и укротите темпото си. Близките ще поемат част от грижите ви, помагайки ви да се отпуснете и погрижите за себе си. Любовта е на ваша страна и ви зарежда с енергия, за това я приветствайте.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди