изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:59 EEST
ДОБРУДЖА И ШУМЕН ЩЕ РЕШАТ ХАНДБАЛНАТА ТИТЛА В ПЕТИ МАЧ    
СпортДобруджа победи Шумен с 31:30 гола в четвъртата среща от финалната серия за хандбалната титла при мъжете.

След този мач победите за двата отбора са по две, а трофея ще се решава в пети мач на 4 юни, в който настоящите шампиони от Шумен ще бранят златото пред своя публика.
И днешната среща бе изключително равностойна. Техническите изпълнения отстъпиха пред борбата и нервите на играчите от двата отбора, които желаеха победата на всяка цена. Отсъжданията на реферите в срещата също не бяха на висота. Грешките им на моменти допълнително изнервиха развоя на двубоя. Полувремето завърши с два гола аванс за добруджанци – 13:11. След почивката гостите не само изравниха, но и поведоха. В края на мача те дори имаха реална възможност да си тръгнат с победата, но ги споходи малшанс.  
2 секунди преди последния съдийски сигнал добричлии водеха с 22:21, но Стефан Иванов прати срещата в продълженията след гол с далечен изстрел. Преди това съдиите показаха червен картон на Димитър Асенов от тима на "жълто-зелените". След първите две продължения по 5 минути резултата отново остана равен – 26:26. По регламент двата отбора изиграха още 10 мин. Шампионите дръпнаха с два гола, но силната игра на домакините в последните 3 минути им донесе успеха с 31:30 гола. Най-резултатен в мача бе Георги Христов от Шумен с 12 гола. Голмайстори за домакините станаха Христо Йорданов с 11 попадения и Светлин Димитров с 8.
Мачът отново се игра пред препълнена зала, като за пореден път феновете на „жълто-зелените” направиха обстановката като за истински финал със своята подкрепа.


 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА И ШУМЕН ЩЕ РЕШАТ ХАНДБАЛНАТА ТИТЛА В ПЕТИ МАЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди