изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:42 EEST
СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ    
Политика"Ще увелича резултата на Синята коалиция, това е моята убеденост.


Аз не съм кандидат, който просто ще съхрани постигнатото, ще го консервира. Ще увелича резултата, тъй като това, което символизирам, ще привлече нови избиратели, без да отблъсне нито един". Това заяви на пресконференция в Добрич кандидатът за президент на ДСБ Светослав Малинов. По думите му, избирателите ще бъдат привлечени от това, което символизира, от биографията му, от чистото му минало. Кандидатът за държавен глава посочи, че има политически опит - като депутат от опозицията е участвал в управлението на страната, печелил е първични избори в рамките на ДСБ, участвал е във формиране на позиции. "Разчитам на това, че представлявам новото поколение, необвързано с комунистическия режим и с ДС. За първи път човек от моето поколение излиза на такава позиция - кандидат за президент", каза още Малинов. Той обясни, че това не са просто нови лица, а хора, които нямат нищо общо с комунистическия режим, а от прехода са взели възможност за образование, професионализъм и са се реализирали преди да влязат в политиката. Но в един момент просто са решили, че не могат да стоят на страна. "Имам директна комуникация от години с европейската политика, с европейската десница. Един от хората съм, може би първият, който въведе идеите на консерватизма и християндемокрацията не само с публикации и научни трудове, но с опит да ги представлявам и олицетворявам в политиката", допълни кандидатът за президент.
Синята коалиция е в ситуация на растеж, заяви Светослав Малинов. Според него, голяма част от разочарованите избиратели са вперили очи в нея, чакат да видят кандидатите й. "И ако ние отговорим на тези очаквания, част от тези хора ще ни последват сега. Усещаме погледите им, усещаме вниманието им към нас. Мисля, че моментът е за фигури, които олицетворяват и символизират нещо друго, нещо различно от това, с което досега десницата е излизала на избори", каза Малинов. И допълни, че  кандидатът за кмет на Добрич е точно такъв символ. Няма да има предсрочни избори преди редовните, смята Светослав Малинов. Според него обаче след тях резултатът може да направи невъзможно удържането на статуквото. "Усещането, че нещата не вървят, не може да бъде скрито. Всички са единодушни, че правителството не се справя, разочарованието е факт. В изборната нощ ще имаме отговор на въпроса за предсрочните избори", каза кандидатът за президент.
Илюзията, че българската президентска институция е слаба, идва от това, че тя беше използвана по един лош и вреден начин, заяви кандидатът за държавен глава. По думите му, Първанов е бил лишен от въображение и от политически идеи. Според Малинов, президентската институция е силна, но трябва силна личност, с ясни идеи и с воля.
Инцидентът пред джамията в София имаше много тежък отклик в света - и в Европа, и в Европарламента, и в Пакистан, и в Афганистан, каза Малинов. Според него е много важно от тук нататък всички - политици, общественици, публични фигури, да се разграничават от това, което стана. И ще трябва много дълго време да удържаме тази тема, това не е чудо за три дни, категоричен е Малинов. "Фактите са много тежки, много тъжни", каза той във връзка с информацията за получените дарения от вътрешното министерство. "Просто МВР е събрало с лекота пет-шест пъти повече пари от социалното министерство чрез такова спонсорство. И никой не може да ме убеди, че това не е много тънка форма на корупция", заяви кандидатът за държавен глава. НДТ


 


Сходни връзки

СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ | 9 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-30 @ 11:12 EEST

За съжаление г-н Малинов,няма как да се забрави крадливото и престъпно управление на партията ,която представлявате и народа и особено на Добрич още помни?

СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-30 @ 14:40 EEST
ти предният анонимчо си ченге , където се появи нещо за СДС винаги се появяваш и пишеш своите едни и същи лъжи.Мислиш ли,дали някой ти вярва.Кажи на твоите кукловодци ченгета да измислят нещо друго , това се изтърка
СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-30 @ 18:32 EEST
Всички от синята коалиция /и най-вече тези от ДСБ/ страдат от параноя - навсякъде виждат ченгета. А истината е много, много проста - тази партийка съсипа България. Докато се олицетварява с И. Костов и компания, няма кой да им повярва. Жалко за чистите идеи от началото на деветдесетте години, в които и аз вярвах..........., докато Костов и разни 10 %-тови екземпляри не ме отвратиха.
СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-31 @ 00:40 EEST
Сега хората на Бойко по места вземат по 20 процента, като  Румен Иванов - депутата от ГЕРБ и председателя на ГЕРБ - Добрич - Живко Мартинов.
СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-31 @ 00:47 EEST
А кметицата на Добрич - Детелина Николова издигната от ГЕРБ , отдавна работи на 25 процента комисионни- РУШВЕТ. Затова още не е обяснила как успя да спести за 3 години 400 000 лв. от заплати, разследването на прокуратурата е спряно лично от Б. Борисов.



СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-31 @ 08:26 EEST

Не е казала Николова ,че ще се кандидатира не е спечелила.Що се отнася до сините партия кауза пердута!

СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-31 @ 11:29 EEST

Точно така!

 

СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-31 @ 12:45 EEST
на баба ви гъза, скапани тиквени глави и ченгета !
СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ: ЩЕ УВЕЛИЧА РЕЗУЛТАТА НА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ
Автор: Anonymous да 2011-05-31 @ 13:13 EEST
e те това са синия електорат!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди