изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 04:01 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД на МВР Добрич са  регистрирани 3 криминални престъпления.



- На 31.05.2011 г., около 00.05 ч., при обход на централната градка част, от служители на Първо РУП Добрич е установено, че неизвестно лице е взломило фризер за сладолед и е извършило кражба на неустановено количество сладолед. По случая е образувано досъдебно производство.

- На 30.05.2011 г. в РУП Генерал Тошево е получено съобщение, за това че в близост до с.Дъбовик, общ.Генерал Тошево, е намерен изоставен лек автомобил “Фолксваген Пасат”, противозаконно отнет от територията на гр.Добрич. При огледа на автомобила е установена кражба на акумулатор, МР 3, две тонколони и 4 гуми с джанти. Работи се в условия на досъдебно производство.

                       

            През денонощието на територията на областта са възникнали 1 ПТП с двама ранени граждани, без опасност за живота и 1 ПТП с нанесени материални щети.

            - На 30.05.2011 г., около 22.00 часа, по пътя от гр.Добрич - КК Албена, на 2 км преди с.Батово е възникнало ПТП, при което И.П.-21 г., от гр.Добрич, управлявайки лек автомобил “Фолксваген Поло”, поради движение с несъобразена скорост е изгубила контрол над автомобила. В резултат на произшествието автомобилът се е преобърнал в канавка. При инцидента са пострадали двете пътнички в автомобила, С.С.-22 г., от гр.Добрич, е получила фрактура на раменна става, а С.Г.-21 г., от гр.Добрич, с охлузни рани по главата, е настанена за лечение в МБАЛ Добрич, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

           

            През изминалото денонощие няма възникнали пожари.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди