изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:18 EEST
ДОБРИЧЛИЙКА ДАРИ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЛАСТТА    
ЗдравеД-р Юлия Калчева, която е родом от Добрич, а по настоящем е ръководител на АГ клиника в Южна Германия е направила дарение на здравни заведения в област Добрич.

По този повод и по молба на медицинския управител на СХБАЛ "Медика – Албена" ЕООД проф. д-р Енчо Калчев, вчера в кабинета на областния управител Желязко Желязков се е провела среща, в която участие са взели представители на медицинските заведения, получили дарения - МБАЛ- Добрич, МБАЛ- Балчик, ДКЦ-І и ДКЦ-ІІ. Дарението съдържа консумативи, хирургичен инструментариум и работно облекло. Намерението на дарителя е материалната помощ да се превърне в добра традиция. И, за да има прозрачност, областният управител да осъществява контрол по разпределение на дарението.  Ж. Желязков е изказал благодарност за благородния жест на нашата съгражданка, която от 17 години работи в Германия. От името на дарените, д-р Мариян Ананиев - директор на МБАЛ-Добрич, е заявил, че материалната подкрепа е важна, но по-важни и ценни са контактите, които обогатяват със знания и опит. В проведения свободен разговор са обсъдени различни въпроси от сферата на здравеопазването, като участниците в срещата се обединиха около виждането, че би било добре за областта ни, контактите между двете страни да се развият и прераснат в професионално партньорство.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЙКА ДАРИ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди