изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:11 EEST
ЕВРОДЕПУТАТ С ЖЕСТ КЪМ ДЕЦАТА БЕЗ РОДИТЕЛИ    
ПолитикаОт пресцентъра на евродепутата от АЛДЕ-ДПС Метин Казак съобщиха, че днес той ще направи дарение на Дома за медико-социални грижи за деца в Добрич.

Поводът е честването на Международния ден на детето. Българският евродепутат дарява хладилна техника, консумативи и продукти с оглед изискванията и наличните нужди на социалното заведение. Такъв жест евродепутатът прави и на дом в Шуменска област. Освен това децата ще получат и специални подаръци за празника, който се отбелязва в цял свят и обединява усилията на всички държави за осигуряване на правна защита, закрила и подпомагане на детския живот и здраве независимо от раса, народност и вяра, заявяват още от пресцентъра на Казак.
Симпатизанти от Младежко ДПС от Добрич и региона също се присъединяват към благотворителната акция и ще подарят памперси на децата, закупени със собствени средства. Подпомагане на домовете за деца, лишени от родителски грижи е един от основните приоритети на М. Казак и организираните от него инициативи в цялата страна, допълват от пресслужбата му.
 


Сходни връзки

ЕВРОДЕПУТАТ С ЖЕСТ КЪМ ДЕЦАТА БЕЗ РОДИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди