изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:57 EEST
"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ПОДГОТВИ ОНЛАЙН ИГРА ЗА ДЕЦА    
Икономика"Е.ОН България" подготви онлайн игра със съвети за безопасно използване на електроенергията, предназначена за деца между 7 и 12 години.

Това съобщиха от дружеството, като добавят, че идеята е децата да разберат какви опасности може да крие използването на електроенергията у дома и на открито по интересен и атрактивен за тях начин. Играта е публикувана на интернет страницата на компанията www.eon-bulgaria.com.
От дружеството добавят, че поставят като водещ приоритет при всички свои дейности темата за безопасността и тя е неизменна част от политиката на социална отговорност. С този проект се цели подобряване на разбирането на децата за рисковете при използването на електроенергията, както и получаването на практични съвети и мотивация за нейното ефективно и разумно използване. Поради образователната стойност на онлайн играта "Безопасна енергия", компанията е убедена, че времето, което децата ще прекарат с нея, освен приятно, ще бъде и много полезно за тях.

 

 


Сходни връзки

"Е.ОН БЪЛГАРИЯ" ПОДГОТВИ ОНЛАЙН ИГРА ЗА ДЕЦА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди