изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:36 EET
Арестуваха тийнейджър, извършил тежко престъпление от любов    
Ред и сигурност15-годишен ученик e отвлякъл, ограбил и пребил 14-годишно момче заради момиче. След като пребил съперника си, похитителят изрязал с нож на гърба му буквата „М" - първата от името на съученичката им Мария, станала причина за скандала. Всички участници в инцидента са ученици в Софийската гимназия по строителство, архитектура и геодезия.

Сигналът е подаден в полицията от майката на пострадалото момче. Тя отвела сина си в Шесто РПУ, където момчето разказало, че настоящият приятел на Мария му се обадил и му предложил да се видят в кафене в кв. „Суходол", за да поговорят.

Докато вървял към заведението, по пътя го настигнала червена „Мазда". Шофьорът на колата, заедно с двамата му спътници, го попитали дали ще може да ги заведе до най-близкия автосервиз. Първоначално младежът въобще не разбрал, че в автомобила е и гаджето на Мария и се качил, за да ги упъти. „Мазда"-та обаче тръгнала към Околовръстното шосе.

„Откарали бившето гадже на девойката в гориста местност над квартал „Бояна". Момчето е вързано за дърво, нанесен му е сериозен побой, взети са му телефон, портфейл с документи и с пари, след което тийнейджърът е натоварен в багажника и е оставен в района на квартал „Павлово", разказва за случая главен инспектор Иво Михов от Шесто районно полицейско управление.

Причината за тежкия инцидент - 14-годишното момче продължавало да се вижда с бившата си приятелка и това подразнило новия й ухажор.

Полицията е задържала 15-годишния ученик и двамата му съучастници за 24 часа.

http://dariknews.bg
 


Сходни връзки

Арестуваха тийнейджър, извършил тежко престъпление от любов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди