изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:12 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ


ОВЕН - Отговорното ви отношение към работата и всичко, с което се захванете днес ще довежда успеха до вас. Започнете с онези свои дела, от които очаквате бързи реализации и ще останете доволни.

ТЕЛЕЦ - Добрите ви очаквания днес ще се подхранят от многото работа, която ще свършите с лекота. Финансов или друг, притесняващ ви въпрос ще намери бързо решението си.

БЛИЗНАЦИ - Положителното ви мислене и отношение към работата и хората, с които общувате ще улесни изпълнението на програмата ви днес, без да се задълбочавате в подробностите на отминали събития.

РАК - Не забравяйте да поощрите онези, които с труда си допринасят за удобствата и успехите ви, вие също се реванширайте с внимание и грижи. Финансови придобивки.

ЛЪВ - С партньора си ще обедините действията си, за постигане на обща цел, но и в самостоятелните изяви ще имате напредък. Финансови реализации ще ви позволят да закупите желана вещ за дома или да се погрижите по-добре за личните си нужди.

ДЕВА - Денят ви ще е запълнен с изпълнение на професионални задачи и такива от бизнес характер, резултатите от които ще ви носят финансови придобивки. Ако търсите нова работа организирайте срещи и интервюта, ще имате добро представяне.

ВЕЗНИ - Конкретни реализации ще имате в сферата на финансите, интериорното обзавеждане и в начинания, свързани със строителство и ремонти на дома или офиса. Други ще мислят за раздели, но не е ли прекалено прибързано.

СКОРПИОН - Денят е подходящ за нови и смели начинания, свързани с бизнес, разработване на нова дейност, строителство, ремонти, договаряния, пътувания и всичко, което за вас е важно.

СТРЕЛЕЦ - За много от вас денят ще е натоварен с отговорности, бизнес, срещи и семейни ангажименти. Като прибавим и възможните съмнения, които ще намерят за удачно точно днес да ви обземат, то се оформя наистина вълнуващ ден.

КОЗИРОГ - Пътуване или планирани покупки за дома ще намерят място в програмата ви, включете в тях и други от семейството. Помислете за нещата, които ви пречат в едно или друго и намерете подходящите начини за справяне с тях.

ВОДОЛЕЙ - Отнасяйки се отговорно към работата си, ще повишите доходите си днес, оставайки доволни и от други развития. Последните могат да бъдат изразени под различна форма, не само финансова, има какво да се случи, за да подобрите очакванията и настроението си.

РИБИ - Оценявате работата и заетостта на партньора си, но има неща, които откровено ви дразнят. Можете да решите проблемите помежду ви, ако говорите открито за тях.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди