изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:06 EEST
ЗВЕЗДА ВЕЧЕ НОСИ ИМЕТО НА ДЕТСКА ГРАДИНА „БОДРА СМЯНА”    
НовиниДетското заведение изпраща абитуриентите си с отлични удостоверения и европейски карти.От днес – 1 юни – Деня на Детето, в небето вече грее звезда, която носи името Bodra smyana. Тя е в съзвездието Лира и е кръстена на Целодневна детска градина №8 „Бодра смяна” - град Добрич. Звездата е подарък от децата от група „Слънчице”, които на 3 юни за последно ще прекрачат прага на забавачницата и наесен ще бъдат първокласници.

 Тя бе вписана днес в универсален международен регистър на небесните тела, а утре официално ще бъде връчена на директора на детската градина Мария Христова в присъствието на гости от Националната асоциация на българските европейски клубове.
По време на тържествения ден децата от групата ще получат от гостите и своите карти за членството си в клуб „Европейски звездици” към ЦДГ №8. В него бяха проведени множество занимания през последната година, в които малките деца научиха интересна информация за страните-членки в ЕС. През 2009 те участваха и в създаването на Градина на Европа в двора на детската градина заедно с първият български еврокомисар Меглена Кунева.
По случай завършването си децата получиха и специален подарък от учебното заведение. Те участваха във фотосесия, заснета от архитект Биляна Гецова от Варна, която е сред най-известните родни фотографи. Професионалистката запечата слънчевите усмивки на децата в градския парк в Добрич и в Етнографския комплекс „Стария Добрич”. Чрез прекрасните снимки малчуганите ще си спомнят за хубавите моменти и приятелите си в детската градина.
 


Сходни връзки

ЗВЕЗДА ВЕЧЕ НОСИ ИМЕТО НА ДЕТСКА ГРАДИНА „БОДРА СМЯНА” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди