изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:40 EEST
ХОРОСКОП ЗА 2 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 2 ЮНИ


ОВЕН - Денят е особен и най-доброто, което може да направите е да се съсредоточите върху изпълнението на преките си занимания, като не подхващате нищо ново, сложно и деликатно.

ТЕЛЕЦ - Стремежите ви изискват да сте в добра психическа и физическа форма, за това започнете от там. В същото време е възможно много от вас да се почувстват уморени и без липса на каквато и да е енергия.

БЛИЗНАЦИ - В преките си служебни и професионални действия следете за изпълнението на текущите си задачи, като не предприемате нови начинания, които биха ви отнели време, средства и друга енергия

РАК - Денят не е за нови начинания, а за смирение и самооценка. Не предизвиквайте с нищо съдбата и ще има с кого да споделяте мисли, чувства и идеи за бъдещето си.

ЛЪВ - Бъдете честни пред себе си и се опитайте да отстраните грешките си, като не ги приписвате на друг. Ако добронамерено насърчите някого в работата, образованието и изявите му, ще постигнете духовно удовлетворение.

ДЕВА - Каквито и да са плановете ви за деня, не започвайте нищо ново и важно днес. Съберете мисли и анализирайте отминалите си действия.

ВЕЗНИ - Мислете позитивно и се абстрахирайте от дразнителите си, но избягвайте конфликти. Всичко това ще ви помогне да се стабилизирате, а нуждата от обновление ще отвори сетивата ви за любов.

СКОРПИОН - Здравословните грижи, които имахте през последните дни са на път да си отидат, лечението дава резултат при вас или близък човек, но е добре въпреки това да се отнасяте щадящо към себе си и по-често да си почивате.

СТРЕЛЕЦ - Не е препоръчително да започвате нови неща и вършете само най-неотложното. Денят е зареден с много негативизъм и лесно може да влезнете в противоречия и конфликти, изхода от които ще бъде труден.

КОЗИРОГ - Работете по изпълнението на текущите си задачи и оставете за друг ден новите начинания. В разговори е възможно да получите предложение или вие да направите някому такова, но не е препоръчително решаването на важни въпроси.

ВОДОЛЕЙ - Не се захващайте с решаване на важни въпроси, запазете спокойствие и търпеливо следвайте програмата си. Обективната самооценка ще ви помогне да откриете грешките си и да се поправите.

РИБИ - В семейството ще ви бъде по-трудно да постигнете разбирателство по общ въпрос, но вината няма да е във вас. Проявете разбиране и не настоявайте, следващите дни ще са по-резултатни във всяко отношение.

КОЯ ЗОДИЯ КАК ОПРЕДЕЛЯ ИДЕАЛА НА МЪЖА ЗА ЖЕНА

ХОРОСКОП ЗА ЖЕНИ. КАКЪВ Е ТОЙ СПОРЕД ЗОДИАКА

Как да уловиш мъжа на мечтите си

 


 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 2 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди