изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:52 EEST
ХОРОКОП ЗА 3 ЮНИ    
ХороскопХОРОКОП ЗА 3 ЮНИ

ОВЕН - Успешно време за творчество и работа, бъдете организирани и се възползвайте максимално от даденостите на деня. Научили сте се да разчитате предимно на себе си и това ви помага, независимо от посоката на вятъра.

ТЕЛЕЦ - Използвайте времето си за творчески занимания. Богатото ви въображение и умения ще ви помогнат по-лесно да реализирате идеите си, както в сферата на професионалите интереси, така и в духовните търсения.

БЛИЗНАЦИ - За много от вас денят се свързва с усвояване на новости, за голяма част от които сте подготвени. Трудът ви ще е ползотворен и предпоставка за напредък.

РАК - Прагматично ще се ориентирате в обстановката днес и без излишна суета ще пристъпете към изпълнение на целите си, подготвени и уверени във възможностите си. Такъв е и начина да приобщите към себе си добрите сили.

ЛЪВ - Практично и мъдро се съобразете с нечии избор и продължете с работата си върху задачи, които предвиждате днес. С лекота ще усвоявате новата информация и ще общувате спокойно, налагайки добри отношения навсякъде, където присъствате.

ДЕВА - Сигурно е, че ще оцените предложените ви възможности и ще се възползвате от тях. При други въпроси от битов характер ще определят важността на днешния ден

ВЕЗНИ - Допълнителна работа, или разширяване на вече утвърдената, но с възможност за подобряване на възнаграждението, такава ще е ангажираността при много от вас.

СКОРПИОН - Продължилата вече доста работа над поет ангажимент започва леко да ви изнервя, но не показвайте раздразнението си. Краят му се вижда и ще го приключите с придобивки.

СТРЕЛЕЦ - Сърдечните ви дела се развиват без изненади, спокойно и така, както ги виждате вие. Но партньорът ви би останал доволен, ако му отделяте повече внимание и време, въпреки заетостта и на двама ви.

КОЗИРОГ - Денят е подходящ за усвояване на нова информация, творчески нововъведения и начало на образователен или друг курс, който би бил полезен за квалификацията, психическата ви и физическа форма.

ВОДОЛЕЙ - Водени от интересите си, ще насочите вниманието си към онези, които с позициите си биха могли да подкрепят делата ви. Търговците ще са измежду печелившите от вас, реализирайки добър оборот или сделка, за която са се подготвяли.

РИБИ - Неотложни въпроси ще ангажират часовете преди обяд при много от вас днес. Занимаващите се с обществени и политически дела ще са подложени на повече напрежение, но и бизнесът няма да ви остави спокойни.

 


Сходни връзки

ХОРОКОП ЗА 3 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди