изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:43 EEST
Мариана Попова в комитета на Кунева    
Политика Певците Мариана Попова, Белослава и Дони са част от инициативния комитет, който ще издигне Меглена Кунева за президент. Кандидатурата й ще бъде официално обявена на 6 юни. Тогава ще бъде представено и ядрото на комитета, за който е предвидено да се разширява доста до старта на кампанията.Засега в него са около 30 души, сред които режисьорите Иглика Трифонова и Александър Морфов, актьорът Петър (Чочо) Попйорданов, скулпторът Георги Чапкънов, баскетболистът Пламен Константинов, икономистът Любомир Христов, юристът Иван Тодоров, шефката на пациентска организация Теодора Захариева, както и Борислав Цеков и Владимир Дончев и колегите им от Института за модерна политика.

В комитета засега няма да участва нито едно от известните лица на НДСВ, включително Даниел Вълчев, разкриха запознати. Кунева искала да се афишира като надпартиен кандидат, затова на този етап се дистанцира от НДСВ и други десни партии, които са заявили желание да я подкрепят. Очаква се на представянето да дойде Симеон Сакскобургготски.

Безрезервно подкрепяме Кунева, заяви обаче жълтата лидерка Христина Христова. Като жест към НДСВ се приема фактът, че начело на предизборния щаб застава дясната ръка на Николай Василев - МарияДивизиева. Политически мениджър на кампанията обаче ще е Цеков. Тя ще се води и в интернет, а на сайта на Кунева ще се набират средства от доброволци.

Все още не е ясно кой ще е вице на Кунева. Тя ще определи профила му след срещи с неправителствени организации в следващите 3 месеца. http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Мариана Попова в комитета на Кунева | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди