изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 12:22 EEST
Матеус прави чистка, праща скатавките при жените им    
СпортБългария остана само с теоретични шансове да се класира за Евро 2012, след като футболистите на Лотар Матеус не успяха да победят Черна гора. В Подгорица националите направиха 1:1 с голове на Вучинич и Ивелин Попов, а тимът ни заигра добре, едва след като получихме гол в 52-ата минута.

След мача селекционерът Матеус бе видимо ядосан и се закани да изгони скатавките от отбора. Германецът обаче не пропусна да похвали дебютанта Маркиньос и обяви, че ще разчита на него и занапред. “Не мога да си обясня липсата на мотивация в някои от играчите, недоумяваше Матеус. - Как е възможно да носиш националната фланелка и да не играеш на 100 процента?! Промени ще има и те най-вероятно ще са перманентни за някои от състезателите. Няма да кажа имената им сега, първо ще го съобщя на тях. Защото с националния отбор компромиси не може да се правят! Няма да ги викам повече, по-добре да си играят с децата и жените си вкъщи, отколкото да си губят времето в националния отбор. На почивката между полувремената повиших тон в съблекалнята". Матеус не пропусна и да демонстрира чувството си за хумор, отговаряйки на въпрос дали не е сбъркал с тактиката за мача. “Знам, че в България националните селекционери са около 7 милиона. Затова се извинявам на останалите 6 999 999 за това, че не спечелихме трите точки", заяви германецът. Той бе подкрепен от президента на БФС Борислав Михайлов, който директно заяви, че някои играчи не стават за държавния ни тим. "Бъдещето на Матеус ще го обсъждаме след 20 дни, сега всички отиват да почиват. Аз съм доволен от работата му", коментира Михайлов преговорите около новия контракт на спеца, след като сегашният изтича през есента.

До края на квалификациите България има домакинство на Англия (2 септември), гостуване на Швейцария (6 септември) и домакинство на Уелс (11 октомври).

Група G
Черна гора - България 1:1
Англия – Швейцария 2:2

Класиране
Отбор м. п. р. з. г.р. т.
1. Англия 5 3 2 0 11:13 11
2. Черна гора 5 3 2 0 4:1 11
3. Швейцария 5 1 2 2 7:7 5
4. България 5 1 2 2 2:6 5
5. Уелс 4 0 0 4 1:8 0

http://novinar.bg

 


Сходни връзки

Матеус прави чистка, праща скатавките при жените им | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди