изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:12 EEST
НСА СПЕЧЕЛИ КУПИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПО ХОКЕЙ ПРИ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ    
СпортХокеистите на НСА триумфираха в XIX издание на финалите в турнирите за Купата на България при мъжете и жените в Албена.

В спора за златото в силния пол "студентите" разгромиха Локомотив (Сф) с 6-1. При жените НСА разби на финала Мечките от Баните със 7-0.
Тази сряда победителите ще започнат своето участие в Европейската шампионска лига. Мъжете ще играят в предварителната група в Словакия. България за първи път ще бъде представена при жените, чийто мачове ще бъдат в Словения.
Президентът на федерацията Антонио Антонов заяви, че на 17 юни родната ни централа ще отбележи 20-годишнината на този спорт в България. Тържеството ще се проведе в Парк хотел Витоша, като на него са поканени над 200 гости. Ще присъства и президентът на Европейската федерация по хокей. Ще бъдат връчени награди за най-добър треньор, съдия, хокеист и хокеистка. По време на церемонията ще се връчат почетни отличия - сребърни и бронзови значки, както плакети за двадесетилетието. Със златни значки се удостояват само деятели, които са свързани с този спорт поне 30 години.
 


Сходни връзки

НСА СПЕЧЕЛИ КУПИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ПО ХОКЕЙ ПРИ МЪЖЕТЕ И ЖЕНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди