изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:06 EEST
СПОРТУВАЩ РАБОТНИК НАМЕРИ И ПРЕДАДЕ ОГРОМНА СУМА, ПОЛУЧИ КУПА    
СпортУчастник в Спартакиадата за работници и служители от системата на икономиката и енергетиката, която се проведе на спортната база на Албена в Приморско, получи наградата за феърплей, след като откри и предаде портмоне с огромна сума.

В портфейла е имало множество банкноти от 20 и 50 лева, кредитни карти и документи, загубени от притежателя им. След този жест организаторите на Игрите са връчили купата на Красимир Славов от отбора на Енел Оперейшънс България АД, който се представил в три спорта - тенис на маса, теглене на въже и стрелба. 
В комплексното класиране на първо място са завършили представителите на ТЕЦ Марица Изток-2 ЕАД, следвани от ЧЕЗ България ЕАД и Мини Марица Изток ЕАД.
В Спартакиадата участваха близо 300 души от 8 дружества. Те се състезаваха в 14 вида спорт. 
Домакините и организаторите от КТ "Подкрепа", Албена АД, Националната спортна асоциация "Икономика и Енергетика" връчиха и индивидуални призове. По време на Игрите бяха избрани и Мис и Мистър. Короните за красота станаха притежание на Борка Кръстева от ЕСО ЕАД и Емил Кьосев от Булгартрансгаз ЕАД.
 


Сходни връзки

СПОРТУВАЩ РАБОТНИК НАМЕРИ И ПРЕДАДЕ ОГРОМНА СУМА, ПОЛУЧИ КУПА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди