изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:34 EEST
ХОРОСКОП ЗА 7 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 7 ЮНИ

ОВЕН - Днес се разкриват много истини и те ще ви помогнат да разберете по-ясно чувствата на партньора ви към вас. Козметичните процедури ще бъдат с видим, добър резултат.

ТЕЛЕЦ - Препоръчително е да отложите за следващите дни оформянето на финансови документи и договори. Бъдете търпеливи в отношенията си и околните ще оценят великодушието ви.

БЛИЗНАЦИ - На работна среща ще изразите мнението и позициите си, ще бъдете чути и препоръките ви взети под внимание. Ако в нещо или от някого не сте доволни, потиснете раздразнението си и следвайте логиката на събитията.

РАК - Въздържайте се от излишна показност в общуването и не създавайте погрешни впечатления за себе си. В лицето на някого ще откриете предан приятел и това ще стопли сърцето ви.

ЛЪВ - В семейните отношения бъдете търпеливи и дайте повече свобода на близките си сами да вземат решенията си, като не им отказвате подкрепата си за назидание.

ДЕВА - Имате мнение и позиция по дискутираните теми, но не се ограничавайте с наличната информация. Бъдете търпеливи към онези, които не блестят с вашите качества.

ВЕЗНИ - Търпеливо и с интерес ще се отнесете към въпрос, касаещ други хора или заетост, към която имате интерес, с което ще обогатите опита и информираността си. СКОРПИОН - Предстои разместване на позициите в йерархията, интересни оферти и съответно придобивки, но във всички случаи ще има какво да ви прави доволни.

CТРЕЛЕЦ - С правилни аргументи и коректни взаимоотношения ще можете да постигнете споразуменията, от които се нуждаете за целите си, но отложете оформянето на документи.

КОЗИРОГ - Грижливо следвайки интересите си, ще работите по създаване на условия за изпълнение на програмата си, в която се забелязват и елементи на риск. Последното налага да сте по-внимателни и търпеливи в отношенията ви с колеги, подчинени, партньори, роднини и към всички, с които животът ви среща.

ВОДОЛЕЙ - Не се плашете от трудностите, приемете ги като знак за висока оценка на възможностите ви и следвайте целите си. Проявете широтата на мисленето си и приветствайте добрите намерения на хората покрай вас.

РИБИ - За много от вас денят ще е динамичен, изпълнен с отговорности, работни срещи и създаване на професионални контакти. Увереността във възможностите ви повишава и склонността ви към риск, но нямате нужда от допълнителен стрес.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 7 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди