изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:41 EET
38-ГОДИШЕН КРАДЕЦ-РЕЦИДИВИСТ ОСТАВА В АРЕСТА    
Новини38-годишният Михаил Н. М. от с. Победа, община Добричка, остава с мярка за неотклонение задържане под стража, реши Окръжният съд в Добрич, съобщи пресцентърът му.

Мъжът е обвиняем за три кражби. Те са извършени в село Победа след предварително уговаряне с още три лица. За Михаил това е рецидив. За периода от 6 април до 15 май в съучастие с още двама след като са здраво направена преграда за защита на имот,те са откраднали газова бутилка, газов котлон, одеало и други вещи, собственост на добричлия. За времето между  27 и 29 април 2011 г. с трима съучастници Михаил е участвал в подобна кражба на радиоприемник, две душ-батерии и метални тръби от добричлия. Между 15 и 16 май квартетът е  откраднал и два топа оградна мрежа, както и 10 кола от друг добричлия.
Първоначално Районната прокуратура в Добрич е наложила на Михаил мярка „парична гаранция” в размер на 500 лв. След като той не е внесъл сумата, е поискан арестът му.
 


Сходни връзки

38-ГОДИШЕН КРАДЕЦ-РЕЦИДИВИСТ ОСТАВА В АРЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди