изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:51 EET
БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СПЕЦИАЛИСТИ ПО СТЕРИЛИТЕТ    
ЗдравеОбщината в Добрич подкрепя инициативата за безплатни консултации със специалисти по стерилитет във Варна, съобщиха от кметството. В разпространена от там информация се посочва, че в България, двойките с репродуктивни проблеми са над 250 хиляди. Често хората губят години време и много средства в изчакване, в лутане по лекари, в търсене на причините по неправилен начин. Трябва да знаем, че за стерилитет в медицината се говори, ако при двойката не настъпи забременяване след 1 година редовни опити за зачеване.

 След това е време да се обърнете към специалист и да не губите излишно време.
Сдружение "Зачатие" е първата организация на хората с репродуктивни проблеми в България, която вече 7 години работи активно за информирането, подпомагането и защита на правата на пациентите с репродуктивни проблеми. Всяка година, сдружението организира в различни градове на страната Ден на репродуктивното здраве, като осигурява за посетителите безплатни консултации с водещите български специалисти по стерилитет.
Тази година, Денят на репродуктивното здраве ще се проведе на 25 юни 2011 г. във Варна. Той ще е под надслов “Първи стъпки – профилактика и диагностика на инфертилитета”. Безплатни консултации през целия ден за всички желаещи ще дават над 30 консултанти – акушер-гинеколози, ембриолози, имунолози, психолози - от почти всички български клиники по репродуктивна медицина. Освен консултациите, в рамките на конферентната част на събитието, пациентите ще се запознаят с новостите в репродуктивната медицина и лечението на стерилитета.
Един от посетителите на тазгодишния Ден на репродуктивното здраве във Варна на 25 юни 2011 г. ще има шанса да спечели чрез жребий безплатна процедура ин-витро, дарена от Център за асистирана репродукция „Варна”.
Събитието ще се проведе в залите на бизнес-хотел „Голдън тюлип”, а информация за участие може да се намери на сайта http://www.zachatie.org/drz2011. Записване за консултации може да се направи на е-майл: drz2011.zachatie@gmail.com.
 


Сходни връзки

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СПЕЦИАЛИСТИ ПО СТЕРИЛИТЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди