изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:32 EEST
РАЗВАН СТОЯН И АЛБЕНА ДАСКАЛОВА - СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ЕЛИТ    
СпортРазван Стоян и Албена Даскалова от клуба по спортни танци Звезда (Добрич) заеха престижното пето място в най-силния международен турнир за годината у нас, който се проведе в Бургас. Първото място в тяхната група отпътува за Русия, след като Никита Табачков и Екатерина Рябогина получиха най-високите оценки.


В шампионата се представиха танцови двойки от 15 държави. Изпълненията им бяха оценявани от авторитетни съдии от 11 нации с Главен съдия г-н Петру Гозун, Президент на Федерацията по Спортни Танци на Република Молдова.
"В продължение на два поредни дни станахме съпричастни на най-грандиозното събитие в този красив и динамичен спорт на територията на България. Албена и Разван играха прекрасно и закономерно добиха право да спорят с най-добрите на финала. Те заслужаваха да се качат и на почетната стълбичка, но им попречи съдийското пристрастие", заявиха за "Център спорт" родни специалисти, които наблюдаваха състезанието отблизо.


 


Сходни връзки

РАЗВАН СТОЯН И АЛБЕНА ДАСКАЛОВА - СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ЕЛИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди