изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:29 EEST
ХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ

ОВЕН - В професионален план ще акцентирате вниманието си върху проект или задача, работата по които е съпътствана от трудности, но имате финансови обвързвания, които не ви позволяват да се откажете.

ТЕЛЕЦ - Успехите ви днес ще са свързани главно с изпълнение на краткосрочните ви задачи, чиято реализация е в ход. Ако ви измъчват притеснения и финансови нужди, не се оставяйте на тревогите си.

БЛИЗНАЦИ - Професионални, бизнес, и лични ангажименти ще направят деня ви по-забързан и с напрежение, но има решение. Всичко ще зависи от вас, добрата организация и хубави взаимоотношения пораждат добри очаквания и обратното.

РАК - В семейството ще изчистите спорен въпрос, давайки път на добрите перспективи. Споделената любов е стимул за вас, но ако не е така, не го превръщайте в драма. Търсете подходящия човек.

ЛЪВ - Здравословен проблем ще отшуми и направи по-енергични. Денят е подходящ за финансови и други сделки, и постигане на споразумения.

ДЕВА - Нова информация ще ви подтикне към действия в печеливша посока. Денят е подходящ за изява на уменията ви, за бизнес и финансови операции.

ВЕЗНИ - На работното място ще обсъждате въпроси, свързани с текущите задачи и нововъведения, за които следва да се подготвите. Съвсем заслужено ще се ползвате от предимствата, носещи ви изграденото доверие и авторитет ви на професионалисти, който дори и опонентите ви не подлагат на съмнение.

СКОРПИОН - Отнесете се с внимание към здравословните си неразположения, както и към човека, чиито грижи към вас не се влияят от настроенията ви.

CТРЕЛЕЦ - Проявете упорство и работете над задачите си, за да ги приключите в срок и според условията. Това ще затвърди позициите ви пред някого и ще ви осигури нови поръчки.

КОЗИРОГ - Бъдете деликатни към онези, които видимо проявяват интерес към вас и не придавайте значение на забележките им, най-често са основателни. Добри бизнес – реализации, финансови придобивки и подкрепа.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете отговорни за поведението си и в същото време не изпадайте в дребнавости, за да не изгубите интереса към себе си. Добрите думи се помнят, наблегнете на това днес и ще останете приятно изненадани от отношението към вас.

РИБИ - Свързвани сте с дълготрайна или роднинска връзка, което не може да се пренебрегне. По-важно е, че ще останете доволни от себе си и преживяното, за това вложете въображение, творчество и повече хубаво настроение.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди