изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:27 EET
ЛЮБИМКА НА ROGER SANCHEZ ИДВА В КАВАРНА    
ОбществоГласовитата дама е пяла за Барак Обама и Краля Майкъл Джексън

Една от най-популярните за последните 6 години изпълнителки на електронна денс музика Терри Б идва за първия по рода си денс фестивал в Каварна, който ще се проведе на 22 и 23 юли на брега на морето, съобщиха организаторите. Терри Б ще изпълни своята версия  на класиката на Арета Франклин от 1993  -  A Deeper Love.
Парчетата на гласовитата американка се въртят в почти всеки клуб, дискотека или фитнес зала по целия свят. Част от тях са Оh La La La (2 Eivissa), Bang That Box (Roger Sanchez), Rise (Kurd Maverick), Can’t Slow Down (John Dahlback), Soul Heaven (Henrik B) и много други. Дамата работи с някои от най-популярните диджеи и продуценти в момента и то не само в студиото, а и на живо. През есента на 2008 г. тя е пяла за Барак Обама, който през ноември на същата година става първият афроамериканец, избран за президент. През лятото на следващата година - 2009, след минута мълчание, Терри Б пее и за Краля на поп-музиката Майкъл Джексън, който напусна този свят на 25 юни 2009 г. Идването й в Каварна няма да е първо изпълнение пред български фенове. С наша публика Терри Б се среща още през 2009 г. чрез ефира на радио, излъчило на живо парти от Амстердам, където тя е един от изпълнителите. Денс фестивала в Каварна обещава горещи танцови емоции в разгара на лятото.
 


Сходни връзки

ЛЮБИМКА НА ROGER SANCHEZ ИДВА В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди