изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:12 EEST
В OFERTI.BG ТЪРСЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ДОБРИЧ    
ЛюбопитноЗевзек или наистина сериозен Инициативен комитет търси по неформален начин в глобалната мрежа кандидат за кмет на Добрич.

Първи за това съобщи радио "Добруджа". Новият добрички градоначалник се издирва по обява, подадена от инициативен комитет "За нов Добрич" на сайта oferti.bg в категория "Мениджъри". Според описанието на длъжността кандидатът трябва да направи град Добрич добро място за живеене за всички негови жители. Заедно с тези задължения са посочени и всички други, които изисквания към длъжността кмет. Чинно, като за работа за обява, следват и изисквания към кандидата, като на първо място се посочва, че той трябва да определи приоритетните области за развитие на община Добрич, както и да изготви и представи концепция за управление и развитие на Добрич за периода на мандата. Накрая има и цена - 1400.00, като не става ясно дали това е цената, която е платена за обявата в сайта, или пък е заплатата на кмета. Заедно с цената има изискване кандидатите да подават автобиография на посочен мейл gavsdb@abv.bg, която да е придружена и с кратко описание по точка едно.
За НДТ адвокат Йорданка Мишева, която бе председател на РИК при последните местни избори заяви: "Това звучи изключително несериозно. В интернет човек може да се натъкне на какво ли не. Реално не може кметът да бъде търсен така чрез обява, защото той не е нито работник, нито директор. Той се избира от хората". Адвокат Мишева не можа да коментира дали подателят на обявата подлежи на някакво наказание.
 


Сходни връзки

В OFERTI.BG ТЪРСЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ДОБРИЧ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
В OFERTI.BG ТЪРСЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-06-09 @ 20:50 EEST

В обявата пише, че се търси кандидат за Кмет на Добрич. Ето линк: http://www.oferti.bg/?com=offers&op=show&id=286628

Госпожа Мишева първо да прочете обявата и после да коментира. С какво партийните кандидати са по-добри от тези, търсено с обява?

В OFERTI.BG ТЪРСЯТ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2011-06-11 @ 11:35 EEST
Ами ,ако има балами - рибки да им приведат 1400лв.няма само да има телефонни измами ,сега следват измамите в интернет.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.54 секунди