изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:02 EEST
Убиецът на бившия боксьор Найден Станчев се оказа друг    
Новини15-годишният шизофреник Ангел Илиев е убиецът на бившия боксьор Найден Станчев, който бе намушкан с нож на 11 май т.г. на улица в столичния ж.к "Красна поляна", съобщиха от СДВР. Веднага след убийството от столичната полиция обявиха, че са задържали за кървавото престъпление 51-годишен мъж, който живеел в района и се познавал с Найден Станчев от дълго време.

Тогава директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов потвърди, че има задържан, който е направил пълни самопризнания. И допълни, че мъжът не е криминално проявен, а убийството е извършено след пиянска свада.

Сега от полицията обаче съобщиха, че е установено, че непълнолетният Ангел Илиев, който месец преди убийството на Найден Станчев е освободен от психиатричната болница "Св. Наум" в София, е извършителят на убийството, предаде "Фокус".

Оказало се, че той е автор и на две пробождания с нож на жени в района на ж.к. „Красна поляна” на 3 и 4 юни. Пострадалите са приети за лечение в "Пирогов" без опасност за живота. В хода на разследването е изяснено, че той не е имал предишни отношения с жертвите, които набелязвал случайно.

На 7 юни Софийският районен съд не уважи искането на прокуратурата Ангел Илиев да бъде задържан в ареста за нападението над двете жени. Магистратите приеха, че липсват данни младежът да е разбирал значението на извършеното и не може да се направи извод, че той може да изпитва вина за постъпките си. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Убиецът на бившия боксьор Найден Станчев се оказа друг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди