изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:28 EEST
С ПОЛЕТ ВАРНА – БАРСЕЛОНА УТРЕ ДИМИТЪР ПЕТРОВ ПОЛИТА КЪМ СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ    
СпортТоп ракетата на Изида Димитър Петров утре ще направи огромна крачка в състезателната си кариера.

Всичко ще започне в 5 часа сутринта на аерогарата във Варна, където 18-годишният добричлия ще се качи на самолета за Барселона. В каталунската столица той ще тренира в престижна тенис академия, която е била сериозен трамплин за развитието на настоящия №1 на планетата Рафаел Надал, както и за имена като Лопез, Вердаско, Робредо, Павлюченкова и много други световноизвестни имена в аристократичния спорт.
Митко вече успешно премина пробите в Тotal Тennis Barcelona и получи зелена светлина от там да тренира в Меката на тениса на иберийския полуостров. Пред репортер на НДТ той обяви, че ще остане там 6 месеца. Известни треньори ще поемат неговата подготовка и ежедневно ще извайват играта му. По време на престоя му са планирани и участия в турнири, в които добруджанецът също ще бъде придружен от специалист. В отминалите три години и половина Димитър Петров тренира в австрийската столица Виена. У нас той достигна до шампионската титла на сингъл и в отборното първенство с екипа на родния си клуб Изида. Целта пред него и новите му треньори е след половин година той да бъде подготвен да атакува световния елит.    


 


Сходни връзки

С ПОЛЕТ ВАРНА – БАРСЕЛОНА УТРЕ ДИМИТЪР ПЕТРОВ ПОЛИТА КЪМ СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди