изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:27 EET
Нови тенденции в банското облекло    
Любопитно Лятото чука на прага и много от жените се чудят как ли ще изглеждат в старите си бански костюми. Нормално е да сте качили някое друго килце през зимата. И докато се озъртате наоколо с цел някой да ви помогне и хоп морето идва. Перфектното женско тяло се нуждае от много работа по него. И като че ли малко сте закъснели. Ето защо ние ви предлагаме няколко решения за бански костюми макар и носени от манекени. Повече стил и вдъхновение от водещи модни къщи като например Виктория Сикретс (Victoria's Secret) .

Изборът на подходящ бански е особенно важен и грешки не бива да се допускат. „Всяка дама да си знае банският”. Обиколката на магазините е задължителна. Еротиката и екзотиката ще са подвласни това лято. Водещите дизайнери са на мнение, че жените трябва да заложат на бански костюми, които се водят по формите на тялото. Щампите и апликациите разположени на подходящи места по банският ще засилят ефекта на фигурата. Разбира се деколтето и бикините може да се коригират с връзчици придавайки подходяща визия на силуета ви. Подходящия цвят също е от значение за банският ви костюм. Идеята е да се грабне мъжката половина от населението на Земята. Заложете на по свежите цветове като светло синьо и оранжево. Банските на две части са по актуални и по възможност да не са с еднакъв цвят. Нека не пропускаме и аксесоарите-важен елемент от вашият стил на носене на дрехите. Високият ток е задилжителен ако тялото ви е стройно с дълги бедра. Очила, шапки, колани и чанти – не ги забравяйте, те са акцент от вашият имидж.

http://www.trafic-bg.com

 

 


Сходни връзки

Нови тенденции в банското облекло | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди