изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:27 EEST
ОБЛАСТНА УПРАВА ДАВА ШАНС НА МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ    
НовиниЗа поредна година областна администрация дава шанс на млади специалисти, като се включва в националната програма "Старт в кариерата".

Това съобщиха от пресслужбата на администрацията, като уточняват, че над 20 млади специалисти, участвали в програмата през изминалите 10 години, са придобили знания и умения в администрацията, които са им помогнали  да бъдат конкурентноспособни при намирането на постоянна работа. Повечето от младите хора вече работят в държавни структури или банкови институции. През настоящата година квотата на администрацията по програмата е за трима висшисти на възраст до 29 години. След като преминат неколкомесечна процедура, провеждана от Агенцията по заетостта и Бюро по труда- Добрич, одобрените кандидати се очаква да започнат работа в  администрацията в края на лятото за срок от девет месеца. Желанието на Областния управител Желязко Желязков, е да се привлекат млади хора в институцията и да се подкрепи тяхната мотивация за успешно професионално начало, развитие и реализация в родния град.
 


Сходни връзки

ОБЛАСТНА УПРАВА ДАВА ШАНС НА МЛАДИ СПЕЦИАЛИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди