изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:50 EET
КЗК ОБЯВИ КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКО ЕСЕ    
ОбществоОт пресцентъра на Комисията за защита на конкуренцията /КЗК/, съобщиха, че по повод 20-ата годишнина от основаването си обявяват национален конкурс за студентско есе.

Определени са три теми - "Конкуренция и глобализация – предизвикателствата пред българската икономика", "Конкуренцията – ключ към благосъстоянието на обществото", "Конкуренцията – право или задължение". В конкурса могат да се включат студенти от всички български университети, независимо от изучаваната специалност и формата на обучение. Участниците трябва да напишат есе на български език по една от трите зададени теми и да изпратят писмената си работа не по-късно от 15 септември 2011 г. Работите ще бъдат оценявани от независима комисия, състояща се от специалисти в областта на конкуренцията. Тримата победители ще получат парична награда (Първа – 1 500 лв.; Втора – 1 000 лв.; Трета– 500 лв.) като първата награда включва и възможност за едномесечен стаж в КЗК. Отличените есета ще бъдат публикувани на официалната интернет-страница на комисията. Наградите ще бъдат връчени официално в Деня на конкуренцията на 15 ноември 2011 г.
 


Сходни връзки

КЗК ОБЯВИ КОНКУРС ЗА СТУДЕНТСКО ЕСЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди