изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 11 ЮНИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 ЮНИ

ОВЕН - Ще имате грижи около децата, но не толкова притеснителни. Не се предоверявайте на всичко, което чуете. Днес няма да ви се работи твърде много и как иначе след толкова празници.
ТЕЛЕЦ - Денят е по-скоро за почивка и вглеждане в себе си, отколкото за проява на активност. Помечтайте си, ако не можете да си позволите да се откъснете от забързаното ежедневие.
БЛИЗНАЦИ - Делови срещи и разговори ще ангажират целия ви ден. Бъдете конкретни в исканията и изказванията си, защото хората, с които контактувате, може да подходят малко несериозно.
РАК - Трудно ще ви е да приемате нечии съвети и наставления, но е добре да се съобразите, особено ако става дума за пари. Безцелните действия и разговори ще ви изнервят.
ЛЪВ - Съчетайте предизвикателното и нестандартното с практичното и ще пожънете грандиозен успех. Само не действайте прибързано. Любовта ще ви окриля, но е добре да бъдете по-дискретни.
ДЕВА - Днес може да се чувствате в "свои води". Нещата ще стават от само-себе си, макар че ще е нужно да им дадете лек тласък. Не правете нещата, които не са ви приятни.
ВЕЗНИ - Днес може напълно да разчитате на колегите си, без тяхна помощ трудно ще успеете да се справите със задълженията си. Идеи ще имате в изобилие. Бъдете по-практични.
СКОРПИОН - Основният акцент днес ще е върху необичайни неща. Работа ще имате в изобилие, която при това ще ви донесе финансови придобивки. Ще се наложи да проведете важни разговори, не се влияйте от емоциите си.
СТРЕЛЕЦ - Имате добри шансове за печалби. Днес късметът ви работи. Бъдете, все пак предпазливи в действията си.
КОЗИРОГ - Събитията от днешния ден ще ви поставят в особени ситуации. Ще трябва да вземате не много лесни решения. Емоционалните ви реакции ще са особено бурни, прекалено лесно ще се афектирате.
ВОДОЛЕЙ - Хората около вас ще имат огромна нужда от помощта ви. Проявете великодушието и направете за тях каквото ви е по силите. Не се скъпете да услужите с пари.
РИБИ - Битовите проблеми ще ви костват доста време за разрешаване. Можете обаче да извлечете дивиденти от работата си. Погрижете се за здравословните си проблеми и външния си вид.

"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ЮНИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди