изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:14 EET
ТИТЛАТА ОТ РАБОТНИЧЕСКИЯ СПОРТЕН ФЕСТИВАЛ ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ    
СпортОтборът на АЕЦ Козлодуй оглави крайното комплексно класиране за купата на нациите в деветото издание на международния работнически спортен фестивал в Албена.

С всяка изминала година битката за трофея става все по-оспорвана, като това лято българите станаха първи само с 10 точки аванс пред представителите на руския Атом-Спорт. Трети е тимът на Белоруски профсъюз на работниците. Шестицата допълват Апоел (Израел), Индет (Мексико) и Работнически център за международен обмен (Китай). Купата за Феърплей бе присъдена на мексиканците. На първите три места в генералното класирането за Купата на КНСБ са ТЕЦ-Варна, ТЕЦ Марица Изток-2 и Мини Марица Изток. Наградата за Феърплей получи Сименс ООД.
Припомняме Ви, че в надпреварата, която превърна Албена в мини олимпийско градче се включиха близо 2200 души от 19 държави. Спортисти от 5 континента си разпределиха отличията в 16 вида спорт. 
В рамките на Игрите се проведе и световното първенство по плажен волейбол на Международната конфедерация за работнически спорт CSIT.
При мъжете и жените титлите бяха спечелени от българите. Родните ни „лъвици” обърнаха Бразилия с 2-1 гейма. Със същия резултат „трикольорите” ни надделяха над Италия.


 


Сходни връзки

ТИТЛАТА ОТ РАБОТНИЧЕСКИЯ СПОРТЕН ФЕСТИВАЛ ОСТАНА В БЪЛГАРИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди