изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:16 EEST
ИСТИНСКИТЕ МАЙСТОРИ ПАЗАРУВАТ В "ДОБРИЧ СТРОЙ"    
ИкономикаТам можете да немирете продуктите на "Рьофикс"

Не е нужно да сте майстор, за да си направите ремонта у дома. А пък ако все пак не ви се занимава, то намерете майстора, но не правете компромис с материалите. Най-голямо разнообразие на всичко, което ви е нужно за строителството, ремонта, както и за самото жилище, ще откриете в строителна борса "Добрич строй". Репортер на НДТ се увери, че в обновената строителна борса, наистина може да се намери и от пиле мляко, както казва народа. "Освен, че имаме строителни материали, ВиК и елматериали, при нас може да се купят покривни такива, та дори и домашни потреби" - казва с усмивка Ина Ивелинова, ръководител на маркетинговия отдел на фирмата. Сред последните нови предизвикателства към клиентите е разкрития на територията на борсата, която се шири на площ от 20 дка, Градински център. Наред с всичко, което ви е нужно да си поддържате като техника и съоръжения градината, в него можете да намерите още чудесни растения за нея, а и за балкона, както и градинска мебел. С това изненадите в строителна борса "Добрич строй" не свършват. Търговският обект, в който работят около 70 души млади и компетентни хора, под ръководството на управителя Добромир Маринов, непрекъснато поднася приятни изненади за клиентите си - стоки на промоция. В петъчния ден бе организиран "Ден на майстора с австрийската фирма "Рьофикс", чийто продукти също могат да бъдат купени там. "Рьофикс" са производител на лепила и топлоизолационни материали, като са едни от водещите в бранша по съотношение качество - цена, каза търговският представител на "Рьофикс" Красимир Иванов. Той добави, че австрийската фирма има продуктова гама от над 2000 продукта с изключително богата гама асортимент. Много от клиентите на "Добрич строй" се възползваха в петък от възможността да напазаруват качествените продукти на "Рьофикс" с отстъпка. Ивелинова заяви, че това няма да е първата и последна промоция на доказани производители на строителни продукти, които клиентите на "Добрич строй" ще могат в рамките на организираните промоционални дни да купуват с отстъпки.
 


Сходни връзки

ИСТИНСКИТЕ МАЙСТОРИ ПАЗАРУВАТ В "ДОБРИЧ СТРОЙ" | 3 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ИСТИНСКИТЕ МАЙСТОРИ ПАЗАРУВАТ В "ДОБРИЧ СТРОЙ"
Автор: Anonymous да 2011-06-13 @ 16:57 EEST

Истинските майстори никога не са пазарували от добрич строй!Там има едно хюмне Добчо,което ми бърка боята и като му казах, че това не е моя цвят който съм си поръчал ме накара да си я платя,която после я изхвърлих понеже не ставаше за нищо.

ИСТИНСКИТЕ МАЙСТОРИ ПАЗАРУВАТ В "ДОБРИЧ СТРОЙ"
Автор: Anonymous да 2011-06-14 @ 09:22 EEST

Ей голяма реклама -ама не е чак толкова айде

ИСТИНСКИТЕ МАЙСТОРИ ПАЗАРУВАТ В "ДОБРИЧ СТРОЙ"
Автор: Anonymous да 2011-06-21 @ 08:57 EEST
Едва ли ще отида втори път -никадърници и безхаберници- особенно оная Ирина и командори на всичкото отгоре голям смях

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди