изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:27 EET
АЛБЕНА ОТНОВО Е ДОМАКИН НА НАЙ-ГОЛЯМОТО МОДНО СЪБИТИЕ    
НовиниНай-голямото модно събитие на лятото “Модна фиеста Албена” 2011 ще се проведе от 15 до 19 юни в курорта Албена.

 Ще бъдат показани над петдесет колекции на най-известните български дизайнери и модни къщи. С испанска колекция Катя Генева от модна къща „Юнона" ще открие тържествено Модната фиеста на 16 юни. Много цветя в злато, жълто, огнено и зелено ще огреят телата на манекенките.
В продължение на четири последователни вечери във вариете театър “Албена” ще се представят елегантните облекла на Атанас Парушев, модните къщи Ивенти, Юнона, Карина, Кенсол, Галла, Чезаре Пачоти, Емпорио Армани и др. Ревютата на плажни костюми и аксесоари ще са сутрин и ще се провеждат на най-атрактивните басейни на Албена – „ Боряна”, Орлов” и „Фламинго Гранд”, от колекциите на Квят, Каролина Ерера, Прего, Пако Рабан, Тисот, Келвин Клайн и др. Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на модата.
Водещи на шоутата ще бъдат Искрен Пецов, Юлиана Дончева, Драго Драганов, Йоана Драгнева /победителката от Евровизия/. С голям интерес на Модна фиеста Албена 2011 се очаква Диан Христов, многократно обявяван за най-красивия мъж на България. Той е лице на ризите „Ивенти" и ще пристигне специално за събитието от Кипър, където в момента работи за местна агенция. Гостите на комплекса ще могат да видят също колекциите на Атанас Парушев, Иван Иванов, Лейди София, Сватбен Център София, Виктория уникат, Алтънбаш, Яша, Квят, Престиж Алоха, Версия, Келвин Клайн, Тисот, Карина, Бултекс, Дигит 2005 и много други.
Всички присъстващи ще могат да се забавляват заедно с Константин, Теодора, дует Ритон, Кристина Димитрова, трио Тенорите и др.
Организаторите обещават различни атракции, които ще съпровождат и тазгодишното издание на фиестата, като традиционното състезание по отслабване, тенис турнир и обиколка с яхта.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ОТНОВО Е ДОМАКИН НА НАЙ-ГОЛЯМОТО МОДНО СЪБИТИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди