изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:26 EEST
ХОРОСКОП 14 ЮНИ    
НовиниХОРОСКОП 14 ЮНИ

ОВЕН - Ако сте открити в общуването си, ще ви се даде по-лесно да изчистите възникналите недоразумения, особено на работното място, с което ще улесните разработката на новите ви идеи
ТЕЛЕЦ - В изпълнението на професионални задачи и ангажименти, свързани със семейството ще забележите свои несъвършенства и грешки, които следва да отстраните, ако не желаете да се повтарят отново.
БЛИЗНАЦИ - Развитията в делата на близък човек ще ви обнадеждят за по-следващите събития, които ще имат отношение и върху вас. Пазете се от конфликти и не търсете реванш заради нечии отминали действия.
РАК - Станете по-общителни и създавайте повече полезни контакти, така ще подобрите възможностите си, не само за професионалното си развитие, но и в личен план. Нуждаете се от обновяване на емоциите.
ЛЪВ - Има върху какво да размишлявате и колкото по-скоро го направите, толкова по-добре. Въздържайте се от конфликти, нищо добро няма да постигнете. Най-много ще се радвате на нечия любов.
ДЕВА - Денят е зареден с неблагоприятни енергии, които се отразяват на всички. Разбирането ще ви спести излишни главоболия.
ВЕЗНИ - Голяма част от вас днес ще поставят професионалната си работа на първо място и давайки много от себе си, ще я приключите в срок. В процеса на изпълнение ще отбележите грешки и пропуски, които до сега са пречели, но по-важно е да не ги повтаряте.
СКОРПИОН - Ако преразгледате позициите си по въпрос, който ви занимава и се вгледате в него от друг ъгъл, ще отриете по-елегантно решение за изпълнението му, а и на програмата си като цяло за днес.
CТРЕЛЕЦ - Бъдете коректни и избягвайте скандали, с които нищо добро няма да постигнете. Пазете се от простуди, вируси и изкушения, за да сте енергични и добри.
КОЗИРОГ - С днешните промени ще поставите добро начало на хубав период в живота си. От вас зависи да ги насочите в положителна посока, като се адаптирате по-бързо и без излишни вълнения.
ВОДОЛЕЙ - С прагматичен подход ще поставите добро начало на седмицата, заемайки се с онези задачи, с които бихте се справили най-бързо и без разход на средства.
РИБИ - В повишена критичност на ума и с гъвкави действия ще подпомогнете реализацията на професионалните си и лични планове днес, въпреки, че и нервите ви ще бъдат засегнати.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП 14 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди