изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:48 EEST
ЧИТАЛИЩЕТО ОРГАНИЗИРА ОБЩЕСТВЕНА ДИСКУСИЯ    
Обществопо проект "Активни граждански общности чрез читалищата в България: втори етап", който се реализира от Платформа АГОРА  в партньорство с 37 читалища от цялата страна.


Той  цели да утвърди, разшири и популяризира модела на участие на общността в решаването на местни проблеми и подкрепа на обществени каузи чрез читалищата. Целта му е да се подхрани чувството на хората за принадлежност към собствения град, както и да се развият у тях способности за участие в настоящите и бъдещите дебати относно развитието и градежа на Добрич, така, щото той де се превърне в едно още по-добро място за живеене.
Народно читалище " Йордан Йовков-1870 година" се стреми да обедини усилията на местната общност за идентифициране на най-важните обществено значими проблеми на нашия град чрез самите граждани.
Във връзка с това от читалището отправят покана към жителите на града да участват в поредица от граждански дискусии за извеждане на най-важните проблеми на нашата общност, постигане на съгласие по проблем, който може да бъде решен изключително с участието на гражданите от нашия град. Първата дискусия ще се проведе на 15 юни от 18 часа във фоайето на концертната зала на читалището.
 


Сходни връзки

ЧИТАЛИЩЕТО ОРГАНИЗИРА ОБЩЕСТВЕНА ДИСКУСИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди