изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:44 EEST
ВСИЧКИ ПЛАЖОВЕ В ШАБЛЕНСКО СА НЕОХРАНЯЕМИ    
НовиниКметът на община Шабла Красимир Кръстев е издал заповед, с която обявява всички плажове в община Шабла, разположени по бреговата морска ивица и крайбрежието на Шабленско-Езерецкото и Дуранкулашкото езера за неохраняеми.

Заповедта предвижда собствениците, наемателите и другите стопани на плажовете да организират през летния сезон сигнализация на плажовете с лесно забележими забранителни знаци «неохраняем плаж». Стопаните на открити канали, изкопи, ями и други водни площи и съоръжения, които представляват опасност, трябва да организират минимално обезопасяване с лесно забележими знаци, забраняващи къпането и представляващи опасност. Организацията на водноспасителната дейност и обезопасяването на водните площи, ползвани организирано от деца и ученици, ще се провежда по ред, определен от министрите на образованието и на здравеопазването.
На собствениците и наемателите на плувни басейни се разпорежда да организират максималното им обезопасяване. Гражданите, които посещават водните площи, са длъжни да се къпят само в зоната на спасяване на разрешените и максимално обезопасените водни площи.
Забранява се къпането на деца под 10 годишна възраст без придружител в охраняеми водни площи, преместването и повреждането на табелите, сигналните средства и спасителните съоръжения, се посочва още в заповедта на кмета.
 


Сходни връзки

ВСИЧКИ ПЛАЖОВЕ В ШАБЛЕНСКО СА НЕОХРАНЯЕМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди