изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:04 EEST
ПРОДАВАТ ЕДНОДНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА КАВАРНА РОК ФЕСТ    
ОбществоОрганизаторите на тазгодишното издание на Каварна Рок Фест съобщиха, че вече са в продажба и еднодневни билети за феста.

Те са с цена от 40 лв. и могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др. Община Каварна и Лауд Консертс припомнят, че тридневни билети за Каварна Рок Фест са на цена от 90 лв., а в дните на концертите на място билетите ща бъдат по 50 лв. за един ден и по 100 лв. за трите дни на крайморския метъл форум.
През месец май се проведе първата игра на Лауд Консертс за спечелване на тридневен билет за Каварна Рок Фест, след която 10 късметлии от цялата страна ще могат да гледат любимите си групи безплатно. Съвсем скоро ще бъде обявена още една подобна игра на официалната Facebook страница на фестивала на адрес www.facebook.com/kavarnarockfest. Тези, които проявяват интерес, могат да я следят, за да получат повече информация. Както НДТ вече съобщи традиционният рок фестивал ще се проведе от 15 до 17 юли в Каварна. В рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена. Освен атракциите, съпътстващи фестивала като кран за бънджи скокове, фестивално радио и вълнуващите “signing sessions” с групите, Каварна Рок Фест ще предложи на феновете и специализирани щандове за официален мърчъндайз, оригинални дискове, плакати и метъл аксесоари.
 


Сходни връзки

ПРОДАВАТ ЕДНОДНЕВНИ БИЛЕТИ ЗА КАВАРНА РОК ФЕСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди