изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:26 EEST
ДАНЪЧНИ АТАКУВАТ ЧЕРНОМОРИЕТО    
ИкономикаИ данъчни служители от вътрешността на страната ще бъдат командировани като полицаите и лекарите по Черноморието, съобщи агенция "Фокус", като цитира изпълнителният директор на приходната агенция, който е обявил новината при визитата си вчера в Бургас. Стефанов е заявил, че НАП започва масови проверки по Черноморието от 1 юли.

От миналата година инспекторите на приходната агенция са извършвали наблюдения, като сега със започването на активният сезон по морето, са набелязани конкретни действия за дисциплиниране на търговците по Черноморието - най-вече за укриването на обороти, казва още Стефанов, цитиран от агенцията. "Тази година, тъй като отчитаме сериозни рискове по отношение на събираемостта на осигурителните вноски, ще се правят масирани проверки заедно с Главна инспекция по труда по отношение на трудовите договори и часовете, за които се осигуряват работниците по Черноморието - дали изобщо имат и на какви суми се осигуряват, дали са на четиричасов или осемчасов работен ден. Ще се проверява дали се различават доходите в съответната фирма в сравнение с бранша”, заявява още Данъчен № 1. НДТ/агенция "Фокус"
 


Сходни връзки

ДАНЪЧНИ АТАКУВАТ ЧЕРНОМОРИЕТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди