изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:52 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ЮНИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 ЮНИ

ОВЕН - Започвате деня философски настроени. Събитията ще се развиват учудващо добре, може дори да видите как се сбъдва една ваша мечта. Хубав ден за разговори с чужбина.
ТЕЛЕЦ - Ден, в който ще сте великодушни, но не позволявайте да ви се качат на главата по този повод. Работата си ще свършите бързо и ще ви остане време за разговори и срещи с приятели.
БЛИЗНАЦИ - Мислите ви ще са насочени главно към това какво впечатление създавате в обществото и как имиджът ви би могъл да работи за вас. Тонът в днешните срещи ще е предимно делови.
РАК - Днес заложете на новото и нестандартните решения и няма да сбъркате. Хубав момент да дадете ново начало. Следобед ще се чувствате доволни и сигурни.
ЛЪВ - Съвместната работа с приятели може да роди оригинални идеи. Социалните контакти ще поглъщат голяма част от вниманието ви. Ще се интересувате от необичайни неща.
ДЕВА - Неочаквано обаждане може да ви провали графика за деня, но не правете проблем от това. Ако работите с ентусиазъм, всичко ще става по-лесно. Включете активно и въображението си.
ВЕЗНИ - До обяд е добре да приключите с всякакви парични задължения. Предизвикателствата няма да ви плашат, дори напротив - сами ще ги търсите. Следобед ще сте малко по-лениви.
СКОРПИОН - Започвате деня с нагласата, че има толкова много неща, които трябва да свършите, че няма да ви стигне времето за всичко. Гледайте по-ведро - кога не сте се справяли.
СТРЕЛЕЦ - Днес ще имате желание да прекратите някои стари връзки. При това ще сте доста категорични, което може да учуди хората, които ви познават. Ако работите с чужди пари, бъдете нащрек. КОЗИРОГ - Днес на дневен ред ще са задачи или теми, които по принцип са ви интересни, но до момента не сте имали възможност да се занимаете с тях. Ще е вълнуващо да се учите и да откривате неизвестни за вас факти.
ВОДОЛЕЙ - Благоприятен момент за сериозни срещи и разговори. Положете нужните усилия, за да ви разберат правилно. Следобяд изказванията ви ще са много въздействащи, особено пред по-голяма аудитория.
РИБИ - Много жизнерадостен ден за Рибите! Забавленията ви привличат като с магнит, а при това, ще се намери и кой да свърши вашата работата. След девет часа вечерта настъпва вашият час за купон.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ЮНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.27 секунди