изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 01:23 EEST
Идеалната жена е блондинка с апартамент    
Любопитно Идеалната жена трябва да е блондинка със сини очи и да има апартамент, показва американско проучване, публикувано във Вашингтон и цитирано от БГНЕС.

Данните са обобщени след анкетирането на 66 хил. мъже от цял свят. Оказало се, че горните три условия не са единствените, които господата изискват от половинките си. Според мъжете дамата трябва да е висока 172 см, да не печели много, или поне по-малко от тях. Идеалната е задължена да изглежда добре и да не носи дрехи с размер по-голям от 42. Уточнява се още, че за да е съвършена, дамата не трябва да тежи повече от 60 кг.

Господата искат още жената, с която ще се срещат, да няма деца, да обича животните и да не пуши. Позволено й е обаче да пие, но само в компания, и то от време на време. Има и още - мъжете държат дамата да обича нощния живот, да има весел нрав, да е оптимистка, да е изградена личност и не на последно място да е отлична в леглото.

Все пак й е позволено да не е докрай съвършена - може да не е перфектната домакиня или шампионка по готвене. Допуска се още да носи очила от време на време. Анкетата показала и че на второ място по мъжки симпатии се нареждат червенокосите - 35 на сто от господата посочили, че мечтаят за такава дама.

Според друго проучване, разглеждащо идеала на жените за мъж, се включват едва няколко изисквания - да печели най-малко 60 000 евро годишно, да кара “Мерцедес” и да живее в къща за 300 000 евро.

http://www.trud.bg/

ВИЖТЕ НЯКОИ ПО-ЗАМОЖНИ И ЖЕЛАНИ БЛОНДИНКИ

Crystal Harris 29 Lindsay Wagner 16 Tiffany Selby 46 20 2005.12.Christine Smith.40


 

 


Сходни връзки

Идеалната жена е блондинка с апартамент | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди