изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 17:46 EEST
ИСКАТ ЗАМЯНА НА ПРОБАЦИЯ ЗАРАДИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ    
НовиниОкръжният съд в Добрич, обяви за решаване наказателното дело, което е образувано по предложение на Пробационния съвет.

Той иска замяна изцяло на наложеното на 52-годишния добричлия Ергин П. С. наказание пробация, съобщават от пресцентъра на съда.
През 2009 г. Ергин С. е признат за виновен от Районния съд в Русе  за това, че на 8 юни 2007 г. на ГКПП „Дунав мост” е влязъл в страната с фалшива лична карта, издадена на името на перничанка. Той е осъден на пробация с три пробационни мерки. Те са задължителна регистрация по настоящ адрес, задължителни срещи с пробационен слу жител и 320 часа годишно безвъзмезден труд в полза на обществото за две години. След приспадане на срока на задържането под стража, той е трябвало да изтърпи наказанието за срок от 16 месеца и 20 дни и да отработи 172 часа безвъзмезден труд в полза на обществото за първата година и 68 часа за останалите 4 месеца и 20 дни.
Присъдата е влязла в сила на 31.03.2009 г., но е установено, че той не пребивава в Добрич. Бил е обявен за общодържавно издирване и на 26 март тази година е задържан при влизането му в страната на ГКПП – Кулата. След това той е започнал да изпълнява наложената му пробация от 29.03.2011 г.  Положил е само 4 подписа по настоящ адрес, след което той самоволно и умишлено е прекратил изпълнението на наказанието на 7 април 2011 г.  Има информация, че в момента се намира в Германия.
Мъжът е осъждан 12 пъти.
 


Сходни връзки

ИСКАТ ЗАМЯНА НА ПРОБАЦИЯ ЗАРАДИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди