изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:32 EEST
СИМЕОН СИМЕОНОВ ОТИВА В ЧЕРНО МОРЕ    
СпортКапитанът на Добруджа Симеон Симеонов най-вероятно ще продължи състезателната си кариера в състава на първодивизионния Черно море (Варна).

29-годишният халф има договор с добричкия клуб, но президентът на "жълто-зелените" Валентин Василев е заявил, че няма да го спира, ако има оферта от отбор от "А" група.
От старши треньора на "жълто-зелените" Валентин Ангелов научихме, че вратарят Николай Марков е отказал да подпише нов договор и със сигурност ще напусне тима. Що се отнася до Ивелин Костов-Барона, разбрахме, че той е поискал още няколко дни, преди да обяви решението си, дали ще остане в отбора. "Наложи се да отложим малко обявяването на състезателите, които занапред ще носят екипа на Добруджа. Вече са ясни имената на момчетата, които ще бъдат привлечени от юношеския състав. До петък ще обявим официално цялата група, която ще започне подготовка", каза още Валентин Ангелов.
На 27 юни треньорът ще събере състезателите на стадион "Дружба" за началото на предсезонната подготовка, а на 15 юли отборът ще замине за Трявна на 10-дневен тренировъчен лагер.
 


Сходни връзки

СИМЕОН СИМЕОНОВ ОТИВА В ЧЕРНО МОРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди