изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 22:46 EEST
ПРЕДСТАВЯТ АНАЛИЗ ОТ ВИЗИТА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ    
НовиниДнес от 11 часа в областна администрация по инициатива на зам.-областния управител д-р Катя Ганова ще бъде представен анализ от работната група, посетила Великобритания, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

Визитата бе с обучителна цел от 6 до 10 юни, като целта на посещението бе запознаване с опита на британците по отношение на деинституционализирането на услугите за деца в неравностойно положение. Анализът ще бъде представен от д-р Ганова, като той ще включва предложения за промени в национален мащаб /законодателни промени/ и инициативи на областно ниво в сферата на социалните услуги.
От администрацията припомнят, че представителна група от областта посети  Великобритания и се запозна с широк спектър от висококачествени услуги в общността за деца и техните семейства. Обучителното посещение бе организирано с изключителното съдействие на фондация ЛУМОС, която стартира пилотен проект по тази тема в област Добрич.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВЯТ АНАЛИЗ ОТ ВИЗИТА ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.20 секунди